Vágólapra másolva!
Borzalmas balesetet szenvedett Zsédely Róbert győri labdarúgó Győrszentiván közelében. Az autója kisodródott az útról, a vezető kizuhant a kocsijából, ami maga alá gyűrte. Súlyosan sérült állapotban, egész éjjel az autó alatt feküdt. Másnap találtak csak rá, és a kórházban, műtét közben hunyt el.

A megyei harmadosztályú Gyárvárosi Cápák csapatának a csatára Győrszentiván közelében az autójával lesodródott az útról, és a szántóföldre vágódott – írja a Kisalföld.hu. A rendőrség megerősítette, hogy a baleset egy olyan részen történt, ahol ritka a forgalom, így fordulhatott elő, hogy

a sötétben nem vette észre senki az autót és az alászorult embert.

Zsédely Róbert magatehetetlenül feküdt az autója alatt. A családja hiába kereste egész éjjel a pizzafutárként dolgozó 29 éves fiatalt. Másnap talált rá valaki, majd a tűzoltók mentették ki. A teste 33 fokra lehűlt, fagyási sérüléseket és egyéb súlyos töréseket szenvedett.

Magánál volt, amikor kórházba került.

Oláh Attila, a Petz-kórház orvos igazgatója a megyei napilapnak arról számolt be, hogy a labdarúgó szervezete műtét közben feladta a harcot: összeomlott a keringése, hiába próbálták újraéleszteni.