Vágólapra másolva!
José Mourinho, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője a Premier League történetének legrosszabb menedzsereként minősítette Frank de Boert.

A holland tréner a BT Sport csatornán egy interjúban azon sajnálkozott, hogy Marcus Rashford Mourinho kezei alatt játszik, erre reagált a portugál edző.

"Kár, hogy Mourinho az edzője. Rashford angol játékos, ti nyilván adnátok neki időt, akár hibázhatna is, de Mourinho nem ilyen, ő eredményeket akar" - vélekedett De Boer, hozzátéve, hogy ha egy játékosnak van egy-két rossz mérkőzése, a portugál kiteszi a csapatból.

"Olvastam valamit, néhány idézetet a Premier League történetének legrosszabb edzőjétől, Frank de Boertól, aki azt mondta, nem jó Rashfordnak, hogy olyan edzője van, mint én, mert nekem csak a győzelem számít" - fogalmazott Mourinho a keddi Bajnokok Ligája-mérkőzés előtti hétfői sajtótájékoztatóján, hozzátéve, hogy ha viszont "Frank edzette volna, minden mérkőzést elveszít", mivel De Boer egyet sem nyert meg.

Nem biztos, hogy érdemes José Mourinhóba belekötni, de ha mégis, viselni kell a következményeket Forrás: NurPhoto/Kieran Galvin/NurPhoto/Kieran Galvin

A holland tréner a Crystal Palace kispadján kezdte meg a 2017/2018-as idényt, de már szeptemberben menesztették, mivel az első négy mérkőzésén pont nélkül maradt csapata.

Rashford - aki karácsony óta először volt kezdő - két gólt szerzett szombaton, ezzel nyert az MU otthon a Liverpool ellen. Mourinho szerint a fiatal futballista a mostani és az előző idényt együttvéve az első öt játékos között van a szereplések számát tekintve.

"Sok mérkőzést játszik a Unitedben. Néha kezdő, máskor pedig a padról áll be. Nem játszik minden mérkőzésen az elejétől? Nem. Természetesen nem. Ezzel együtt bízunk benne. Nem sokan gondolták volna, hogy a Liverpool ellen kezdő lesz, végül volt egy jó meccse, s nem csak a góljai miatt" - mondta.

Rashford akár kedden is kezdő lehet, amikor az MU 0-0-ról igyekszik kiharcolni hazai pályán a BL-negyeddöntőbe jutást a Sevillával szemben.