Európa-liga: újabb meccset halasztottak a koronavírus miatt

Nomme Kalju vs Osmanlispor UEFA Europa League 2016 Estonia Osmanlispor Tallinn QUALIFYING ROUND Nomme Kalju Kadriorg Stadium
TALLINN, ESTONIA - AUGUST 4: Delarge of Osmanlispor celebrates scoring during the UEFA Europa League Third qualifying round match between Nomme Kalju and Osmanlispor at the Kadriorg Stadium in Tallinn, Estonia on August 3, 2016. Osmanlispor / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Az már korábban kiderült, hogy a bosnyák Zeljeznicar meccsét elhalasztották, miután több játékos is koronavírusos lett. A Makkabi Haifa elleni meccs halasztásáról az izraeli egészségügyi minisztérium döntött. Később elhalasztották a Nömme Kalju és az NS Mura meccsét is.

Az észt Nömme Kalju és a szlovén NS Mura csütörtöki mérkőzését azért kellett elhalasztani, mert a múlt héten mindkét csapatban volt egy-egy koronavírusos eset.

A találkozó megrendezését a balti ország egészségügyi hatósága nem tiltotta meg, ám a kormány engedélyére is szükség lett volna, de ezt végül nem kapták meg.

A vendégek este visszautaznak Szlovéniába, bár lehetséges, hogy az európai szövetség (UEFA) nem törli, hanem péntek estére halasztja a meccset.