Vágólapra másolva!
A Ferencváros 25 év után jutott be a Bajnokok Ligája csoportkörébe a Molde ellen, idegenben lőtt gólokkal, érthetően boldogan nyilatkozott Dibusz Dénes, a csapat kapusa.

„Volt a második félidőben 15 perc, amikor beszorultunk a kapunk elé, de jól védekeztünk, az ellenfél elvétve talált kaput. Egy nagyot kellett védenem, a stoplimmal értem el a lövést, ami a rövidbe tartott, de ennyi most elég volt. Tudtuk a meccs előtt, ha nem kapunk gólt, akkor megvan a továbbjutás, sikerült megoldanunk ezt a feladatot és hihetetlen érzelmek szabadultak fel a lefújás után" – mondta Dibusz Dénes az M4 Sportnak a lefújás után.

Dibusz Dénes Forrás: fradi.hu

„Nehéz ilyen gyorsan felfogni azt, ami történt, de mióta tudtuk, hogy a playoffban szereplünk, már mindenki eljátszott a gondolattal, hogy mi lenne, ha. Úgy is léptünk pályára, hogy ezt meg kell oldani, és sikerült, bejutottunk a Bajnokok Ligája csoportkörébe. Az utóbbi évek legnagyobb sikerét értük el, ráadásul úgy, hogy tavaly az El csoportkörében voltunk érdekeltek, ami szerintem növeli a siker értékét."