A jelenlegi csúcstartó büszke rá, hogy Cristiano Ronaldo döntheti meg a rekordját

TOPSHOTS Horizontal
Portugal's forward Cristiano Ronaldo celebrates scoring the opening goal, his 100th goal for Portugal, during the UEFA Nations League football match between Sweden and Portugal on September 8, 2020 in Solna, Sweden. (Photo by Janerik HENRIKSSON / TT NEWS AGENCY / AFP) / Sweden OUT
Vágólapra másolva!
Az irániak legendás labdarúgója, Ali Daei büszke rá, hogy minden bizonnyal a portugál Cristiano Ronaldo dönti majd meg a gólcsúcsát.

Az 51 éves Ali Daei 1993 és 2006 között 149 válogatott mérkőzésen 109 gólt szerzett, Ronaldo 2003 óra 168 meccsen 102 találatnál jár.

"Biztos vagyok benne, hogy megdönti a rekordomat, hiszen már csak hét gólra van tőle" - nyilatkozta Daei, aki pályafutása csúcsán öt évig szerepelt a Bundesligában.

Cristiano Ronaldo döntheti majd meg Ali Daei gólcsúcsát Forrás: AFP/Janerik Henriksson

Hozzátette, szívesen gratulálna személyesen a portugálok Európa-bajnokának, mert igazi megtiszteltetés lenne számára, ha egy kaliberű játékos javítaná meg a csúcsát.

"Ronaldo nemcsak a mostani korszak legjobbja, hanem az egyik legkiválóbb játékos, aki valaha létezett. Abszolút fenomén" - hangsúlyozta Daei.