Térdficam miatt nem játszhat a németek ellen Sergio Busquets

Horizontal
Spain's midfielder Sergio Busquets (L) and Spain's defender Sergio Ramos (R) fight for the ball with Switzerland's forward Breel Embolo (C) during the UEFA Nations League football match between Switzerland and Spain at St. Jakob-Park stadium in Basel, on November 14, 2020. (Photo by Fabrice COFFRINI / AFP)
Vágólapra másolva!
Sergio Busquets térdficam miatt kihagyja a spanyol labdarúgó-válogatott Németország elleni, keddi Nemzetek Ligája-mérkőzését.

A világ- és Európa-bajnok védekező középpályásnál a szombati, Svájc elleni idegenbeli döntetlen (1-1) után mutatták ki az enyhe sérülést, amely miatt nem léphet pályára kedden 20.45-től Sevillában. A spanyol válogatott a záró kör előtt egy ponttal van lemaradva az éllovas németek mögött, így le kell győznie riválisát ahhoz, hogy megnyerje az A divízió 4. csoportját, és ezáltal a sorozat négyes döntőjében szerepelhessen jövő ősszel.

Az még kérdéses, hogy a 32 esztendős Busquets tudja-e vállalni az FC Barcelonában a játékot szombaton, amikor a katalán gárda az Atlético Madridhoz látogat.