Vágólapra másolva!
Minden eddiginél korábban és minden NB I-es csapatnál egy héttel hamarabb kezdte meg a felkészülést az OTP Bank Liga és a MOL Magyar Kupa tavaszi folytatására a DVTK focicsapata.

Az első napon, december 28-án húsz mezőnyjátékos és négy kapus állt a Geri Gergely vezette szakmai stáb rendelkezésére – számolt be a dvtk.eu. Banislav Danilović, Hegedűs János és Molnár Gábor egyelőre a csapattól külön edzenek, mindhárom labdarúgónak tart még a sérülése utáni rehabilitációja. A felkészülést a DVTK Labdarúgó Sportakadémia növendéke, a mindössze 16 esztendős Bánhegyi Bogdán is a felnőtt kerettel kezdte meg.

„Korán kezdtünk, mert nagyon sok munka szükséges és az idő rövid, hiszen január 20-án már bajnoki mérkőzést játszunk - nyilatkozta Geri Gergely, a DVTK vezetőedzője. - Szeretnénk kihasználni ezt a három hetet, hogy minél több munkát el tudjunk végezni a csapattal. Folyamatosan egyeztetünk Benczés Miklós sportigazgatóval, jóformán minden csapatrészbe szeretnénk játékost igazolni. Ha sikerül feltölteni a keretet, akkor nagyobb lesz a konkurenciaharc és még nagyobb lesz a nyomás a játékosokon. Motivált vagyok, szeretném megmutatni, hogy fel tudjuk rázni, át tudjuk építeni a csapatot és egy jó Diósgyőr fog tavasszal pályára lépni. Csak és kizárólag motivált játékosokkal szeretnék dolgozni, akik bíznak benne, hogy sikerül kiharcolnunk a bennmaradást és mindent meg is fognak ezért tenni. Ez a feladat, ezt kell megoldani. Nem könnyű, de nem lehetetlen."