Vágólapra másolva!
A DVTK a 94. percben szerezte meg a győztes gólt a Puskás Akadémia ellen a labdarúgó NB I 30. fordulójában. A miskolci csapat jelenleg 4 ponttal van lemaradva a 10. helyezett Honvédtól, és az utolsó három meccse nem ígérkezik könnyűnek, de edzője szerint mindent megtesz majd a bennmaradás kivívásáért.

A Diósgyőr csapata az előző idényben is pengeélen táncolt, de végül benn tudott maradni az NB I-ben.

A miskolci együttesre ezúttal is nehéz feladat vár, ugyanis a bennmaradást érő, 10. helyen álló Honvéddal, valamint a 9. Zalaegerszeggel szemben egyaránt 4 pont a hátránya, és az utolsó három meccse sem ígérkezik könnyűnek, ugyanis pályára lép a Kisvárda, az Újpest és a Fehérvár ellen.

Zoran Zekic csapata az utóbbi két meccsét megnyerte, legutóbb a 94. percben szerezte meg a győztes gólt a Puskás Akadémia ellen.

A horvát tréner elégedetten nyilatkozott a mérkőzés után, és abban bízik, hogy a DVTK az utolsó három mérkőzésen is folytatja ezt az utat.

mondta a lefújás után Zekic.

Zoran Zekic szerint az utóbbi meccseken már sokkal jobban játszott a csapata Forrás: http://dvtk.eu/

A 46 éves szakember azt is elmondta, hogy a meccs végén az életükért küzdöttek, és nagyon örült Molnár Gábor győztes góljának, akit egyébként a legtehetségesebb játékosnak tart azok közül, akikkel már dolgozott edzői pályafutása során.

Zekic kimelte, hogy az utóbbi meccseken már sokkal jobban és nyugodtabban játszott a csapata, és támadásban is hatékonyabb teljesítményt mutatott.

A bennmaradással kapcsolatban a DVTK edzője a következőket mondta: