Vágólapra másolva!
A világ egyik legbefolyásosabb játékosügynöke, Mino Raiola szerint a Real Madrid megengedheti magának, hogy szerződtesse a nyáron Erling Haalandot a Borussia Dortmundtól, annak ellenére, hogy a spanyol klub elnöke, Florentino Perez korábban azt nyilatkozta, hogy ez "lehetetlen".

Napjaink két legkeresettebb játékosát, Erling Haalandot és Kylian Mbappét rendre összeboronálják a Real Madriddal, azonban a klub elnöke, Florentino Perez nem rég azt nyilatkozta, hogy csapata nem engedheti meg magának, hogy ilyen kaliberű játékosokat igazoljon.

A PSG francia világbajnok támadójának kontraktusa a jövő nyáron jár le, míg Haalandot 2024 júniusáig köti szerződés a Dortmundhoz.

Utóbbi jövőjével kapcsolatban azonban most megszólalt ügynöke, Mino Raiola, aki azt állította, hogy a Real Madrid megengedhetné magának a norvég támadó szerződését.

"Nem tudom, hogy megengedhetik-e maguknak, mert nem néztem bele a könyvelésükbe, de úgy hiszem, hogy megtehetnék.

- nyilatkozta az olasz származású holland játékosügynök a spanyol AS-nek.

Haaland elképesztő formában van idén is: 38 tétmeccsen 37 gólnál és 11 gólpassznál jár.

A nyári átigazolási időszak egyik slágertémája lehet Haaland jövője Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Verwendung weltweit/Ralf Ibing

Német lapértesülések szerint, ha a Dortmundnak sikerül megszereznie az első négy hely valamelyikét, akkor nagy esély van rá, hogy Haaland a következő szezonban is a sárga-feketéket fogja erősíteni.

A norvég csatárt egyébként a Real Madrid mellett a Barcelona, a Bayern München, a Manchester City, illetve a Manchester United és a Chelsea is vinné.