Vágólapra másolva!
A Barcelona szeretné megszerezni a Manchester City csatárát, Sergio Agüerót, ám a katalán sztárcsapat trénere, Ronald Koeman inkább a Lyon játékosát, Memphis Depayt szerződtetné.

A Barcelona - miután Neymar szerződést hosszabbított a PSG-vel - szívesen leigazolná Agüerót, akit ingyen meg tudna szerezni ezen a nyáron, mivel kontraktusa június 30-ig érvényes a Manchester Cityvel.

A hírek szerint az argentin csatár több ajánlat közül válogathat, de a Barcelonába szerződés lehetősége a legszimpatikusabb számára.

A Mundo Deportivo megírta, hogy a 32 éves támadó a fizetéscsökkentésbe is belemenne, amennyiben csatlakozhat a Barcához.

Az átigazolás meghiúsítója Ronald Koeman lehet, aki inkább saját honfitársát, Memphis Depayt szeretné szerződtetni az Olympique Lyon együttesétől.

A 27 éves csatár iránt tavaly is érdeklődött a katalán sztárcsapat, de az egyesület korábbi elnöke, Josep María Bartomeu túl drágának tartotta a játékos árát. Kérdés, hogy a Barcelona új vezetősége melyik futballista érkezésének örülne jobban.

Memphis Depay és Kun Agüero iránt is érdeklődik a Barcelona Forrás: FC Barcelona Noticias

Sergio Agüero ebben a szezonban már nem számított alapembernek a BL-döntőre készülő Cityben és sokat is volt sérült, ezért minden sorozatot figyelembe véve csak 18 meccsen játszott eddig az idényben, míg Memphis Depay évek óta a Lyon legnagyobb sztárjának tekinthető.