Vágólapra másolva!
Annak ellenére, hogy júniusban bejelentette visszavonulását az Internazionale és a Fiorentina korábbi labdarúgója, Borja Valero aláírt egy amatőr klubhoz. 17 év profifutballt követően egy olasz hatodosztályú csapatban fog játszani.

Az egyszeres spanyol válogatott középpályás a Real Madrid akadémiáján nevelkedett, és a 2006–2007-es idényben két mérkőzésen pályára is lépett az első csapatban. Ezt követően megfordult a Mallorcánál, a West Bromwich Albionnál, illetve a Villarrealnál is. Majd 2012-ben a Serie A-ba vezetett az útja, ahol előbb a Fiorentinában játszott öt évet, majd három szezont az Interben. Tavaly nyáron visszatért a firenzei együtteshez, idén júniusban pedig bejelentette visszavonulását.

Borja Valero amatőr csapat színeiben tér vissza a pályára Forrás: AFP/Miguel Medina

A Sportbible beszámolója a Twitteren jelent meg egy kép, amin az olasz hatodosztályú Side Centro Storico Lebowski nevezetű csapat mezében látható a spanyol játékos.

A klub eleinte jelezte, hogy nem érdeklődik a 36 éves középpályás iránt, Valero azonban találkozott a klub képviselőivel és megállapodott velük, így még ha csak amatőr szinten is, de visszatér a pályára.