Vágólapra másolva!
Sinisa Mihajlovicnak újra kórházba kell vonulnia, a leukémiája miatt kell újra kezeléseket kapnia.

A Bologna szerb trénere 2019 nyarán jelentette be először, hogy beteg, akkor kemoterápiás kezelést kapott és csontvelő-átültetésen is átesett. Akkor úgy tűnt, teljesen felépült, de szombaton arról beszélt, hogy újra kezelést kell kapnia.

Sinisa Mihajlovic újabb kezelésekre szorul Forrás: NurPhoto via AFP/Giuseppe Maffia/NurPhoto/Giuseppe Maffia

„Azt a tanácsot kaptam, hogy kezdjünk bele egy olyan terápiába, ami a betegség gyökerét tudja elfojtani. Nem akkora erőbedobással kezdem a kezelést, mint két és fél évvel ezelőtt, de mindent meg fogok tenni. Láthatják, mennyire bátor ez a betegség, hogy olyan valakit támad meg újra, mint én. Itt vagyok, ha az első lecke nem volt elég, kaphat még egyet. Ez az élet rendje, egyszer fent, egyszer lent, vannak lyukak, amikbe az ember beleeshet, de mindig erőt kell meríteni és visszatérni. A jövő hét elején kezdődnek a kezelések, jó kezekben leszek.

Minden eszközt beszereztem, hogy az edzéseket és a meccseket követni tudjam. Tudom, hogy a srácok nem hagynak cserben, én velük küzdök, ők pedig értem fognak. A szurkolókat is arra kérem, hogy támogassák őket, hamarosan én is visszatérek" – mondta Mihajlovic.

Az 53 éves szakember 2019 óta a Bologna edzője, a csapat jelenleg a 12. helyen áll az olasz bajnokságban. Legközelebb a Milan ellen kell pályára lépniük, majd jön a Juventus elleni meccs. A csapatot Mihajlovic segítője, Miroslav Tanjga vezeti majd.