Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Ronaldo üzent a szurkolóinak élete legfontosabb meccsei előtt - kép

HORIZONTAL Cristiano Ronaldo portugál válogatott
Portugal's national football team forward Cristiano Ronaldo (C) takes part in a training session at the Cidade do Futebol training camp in Oeiras, outside Lisbon, on March 21, 2022, ahead of the 2022 World Cup qualifying football match against Turkey. (Photo by PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP)
Vágólapra másolva!
Nagyon nehéz dolga lesz a portugál labdarúgó-válogatottnak a most következő világbajnoki pótselejtezőkön. Ennek megfelelően Cristiano Ronaldo is nagyon komoly energiákat mozgósít a siker érdekében.

"Teljes összpontosítás a 2022-es világbajnokságra. Mint mindig, büszke vagyok arra, hogy Portugáliát képviselhetem. Tudjuk, hogy nem lesz könnyű az út, maximálisan tiszteljük azokat az ellenfeleket, akikkel szembe kell néznünk, és akiknek ugyanazok a céljai, mint nekünk. De együtt küzdünk azért, hogy Portugáliát az őt megillető helyre hozzuk. Csináljuk!" - írta Instagram-posztjában a portugál aranylabdás.

A 2016-os Európa-bajnok együttesnek előbb március 24-én Törökország, majd március 29-én Olaszország vagy Észak-Macedónia ellen vezet az útja az év végi katari világbajnokságra.

Mindent egy helyen az Eb-ről