Vágólapra másolva!
Francia sajtóértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Arsenal hivatalos ajánlatot tett Edon Zhegrováért, a francia Lille szélsőjéért.

A 23 éves szélsőt januárban vásárolta meg Lille 7 millió euróért a Basel csapatától. Zhegrova tavasszal 12 meccsen két gólt lőtt és egy gólpasszt adott a Ligue 1-ben, a káprázatos cselei miatt pedig csak "koszovói Messinek" becézik.

Az észak-londoni csapat mindenképpen szeretne egy szélsőt, mert várhatóan Nicolas Pépé és Reiss Nelson is távozni fog, ezért valakire szükség lesz, hogy tehermentesíteni tudják az angol válogatott Bukayo Sakát.

Edon Zhegrova rendkívül technikás játékos Forrás: Hans Lucas via AFP/Jaak Moineau / Hans Lucas/Jaak Moineau

Az Arsenal korábban a Leeds United brazil szélsőjét, Raphinhát akarta megszerezni, de a Chelsea és a Barcelona is többet ígért, így az észak-londoni klubnak más alternatíva után kellett néznie.

Az Arsenal idén nyáron már négy játékost igazolt. Érkezett a brazil Marquinhos a São Paulo csapatától, a portugál Fabio Vieira az FC Portótól, az amerikai Matt Turner a New Englandtól és a brazil válogatott Gabriel Jesus a Manchester Citytől.