Érzelmes levélben köszönt el a Manchester Citytől távozó sztárfocista

Raheem Sterling
Manchester City's English midfielder Raheem Sterling reacts during the UEFA Champions League round of 16 second leg football match between Manchester City and Sporting Lisbon at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on March 9, 2022. (Photo by Oli SCARFF / AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester Citytől hét év után távozó angol válogatott támadó, Raheem Sterling nyílt levélben búcsúzott el szerdán a klubtól és annak szurkolóitól.

– kezdte a 27 éves támadó, aki köszönetet mondott az edzői stábnak, a csapattársainak és minden klubnál dolgozó embernek, akik folyamatosan támogatták az évek során és elmondása szerint óriási szerepet töltöttek be a fejlődésében.

"Micsoda utazás volt. Hálás vagyok a hullámvölgyekért is, mert próbára tették az elszántságomat, és nélkülük ma nem lennék az, aki vagyok. Húszévesen érkeztem Manchesterbe, ma férfiként távozom. Köszönöm a végtelen támogatást, megtiszteltetés volt viselni a Manchester City mezét" – olvasható Sterling bejegyzésében.

A 77-szeres angol válogatott támadó a Chelsea-ben folytatja pályafutását, ahol ötéves szerződést írt alá. A londoni csapat 47,5 millió fontot fizetett Sterlingért a Manchester Citynek.

Sterling 2015 nyarán a Liverpooltól érkezett a Cityhez, melynek színeiben összesen 337 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken 131 gólt rúgott és kiosztott 94 gólpasszt.