Visszatérhet a Premier League-be a 75 éves edzőlegenda

Crystal Palace v Fulham - English Premier League English Premier League Crystal Palace Fulham Selhurst Park London 26th December 2022 Horizontal
London ENGLAND - December 26: Roy Hodgson Ex Crystal Palace manager during English Premier League soccer match between Crystal Palace against Fulham at Selhurst Park, London on 26th December , 2022 (Photo by Action Foto Sport/NurPhoto) (Photo by Action Foto Sport / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Brit sajtóértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Crystal Palace kispadjára visszatérhet a csapat korábbi edzője, Roy Hodgson.

Pénteken jelentették be, hogy a Premier League 12. helyén álló Crystal Palace kirúgta edzőjét, Patrick Vieirát - aki játékosként az Arsenal világklasszis futballistája volt. A londoni együttes csak három pontra van a kieső helytől és már 12 mérkőzés óta nyeretlen.

Brit sajtóhírek szerint van rá esély, hogy a klub korábbi edzője, a csapatot 2017 és 2021 között irányító Roy Hodgson visszatérhet a kispadra.

A 75 éves edző kétségtelenül rengeteg tapasztalattal rendelkezik, korábban az angol válogatottat és a Liverpoolt is irányította.

Vieira utódját még nem nevezték ki, a hírek szerint a posztra Frank Lampard és Steven Gerrard is ott van a jelöltek között.

Forrás