Vágólapra másolva!
A Sky Sports értesülése szerint a Premier League-ben szereplő Wolverhampton Wanderersnél komolyan fontolgatják, hogy a szezon kezdete előtt kirúgják a tavaly novemberen szerződtetett sztáredzőt, a spanyol Julen Lopeteguit.

Az 56 éves spanyol szakembert tavaly novemberben, a világbajnokság előtt nevezték ki, amikor a Wolverhampton Wanderers kiesőhelyen állt a Premier League-ben.

Lopetegui vezetésével aztán javult a Farkasok játéka, és végül a 13. helyen végeztek a bajnokságban.

Lopetegui jó munkát végzett az előző szezonban, de könnyen lehet, hogy a Wolverhampton Wanderers hétfőn este már nélküle lép pályára az Old Traffordon a Premier League nyitófordulójában. A Sky Sports értesülése szerint ugyanis a spanyol szakember keményen kritizálta a klubvezetést, amiért nem erősítették meg a játékoskeretet, miközben számos alapember távozott a csapattól.

Julen Lopetegui távozhat a Wolverhampton Wandererstől Forrás: NurPhoto via AFP/MI News/NurPhoto

A Wolves vezetősége szerint Lopetegui feszültsége ronthat az öltözői hangulaton a Manchester United elleni meccs előtt, így a klubnál nyitottak az edzőváltásra.

Angol sajtóértesülések szerint az előző szezonban a Bournemouth csapatát benntartó Gary O'Neil ülhet le Wolverhampton Wanderers kispadjára.

Ha megvalósul az edzőcsere, Julen Lopetegui lesz a világ egyik legszerencsétlenebb edzője. A spanyol szakembert most a szezon kezdete előtt rúghatják ki a klubcsapatától, 2018-ban pedig ő volt a spanyol válogatott szövetségi kapitánya, azonban a világbajnokság kezdete előtt egy nappal kitudódott, hogy a torna után átveszi a Real Madrid irányítását, a spanyol szövetség pedig a válogatott első meccse előtt kirúgta Lopeteguit.