Óriási dráma miatt szakadt félbe a Manchester United botrányosan induló BL-meccse

Horizontal
Medical staff covers the area while a supporter is being treated during the UEFA Champions League Group A football match between FC Copenhagen and Manchester United FC in Copenhagen, Denmark on November 8, 2023. (Photo by Jonathan NACKSTRAND / AFP)
Vágólapra másolva!
A labdarúgó Bajnokok Ligája-csoportkör negyedik fordulójának szerdai játéknapján a Manchester United meccse nem mindennapi körülmények között kezdődött a Köbenhavn otthonában.

A koppenhágai összecsapás második percében Rasmus Höjlund megszerezte a vezetést a manchesterieknek, ám nem sokkal később félbeszakadt a találkozó, amiért egy szurkoló palesztin zászlóval a vállán rohant be a pályára.

Aztán rövid ideig folytatódott a meccs, de negyedóra után ismét meg kellett szakítani a játékot, mert ezúttal a lelátón rosszul lett egy szurkoló. A bt.dk beszámolója szerint több rajongó integetett, segítséget kért, és az orvosoknak kellett a helyszínre sietniük.

Amíg az ápolás folyt, lepedővel eltakarták a történteket a kamerák elől, majd néhány perc szünet után egyszer csak folytatódott az összecsapás.

A 28. percben aztán ismét hívták az orvosokat a nézőtérre, ezúttal egy másik pontjára, de akkor hamarabb véget ért az ápolás. Dán beszámolók szerint a helyi hangosbemondó közölte a stadionban, hogy a körülményekhez képest jól van a szurkoló. A másik néző állapotáról egyelőre nem hoztak nyilvánosságra információt.