Vágólapra másolva!
Török sajtóhírek szerint a kétszeres magyar válogatott védő, Balogh Botond a Trabzonspor csapatához igazolhat a télen. 

A török Taka Gazete és a Fotospor is arról számolt be, hogy a Trabzonspor felderítői több tehetséges futballistát is megfigyeltek a válogatott szünet alatt, többek között Balogh Botond miatt a magyar válogatott Montenegró elleni Eb-selejtezőjére is kilátogattak. A török bajnokság negyedik helyén álló együttes mindenképpen szeretne új belső védőt igazolni a télen, ezért Abdullah Avci vezetőedző külön kérésére jöttek a megfigyelők Budapestre, és állítólag rendkívül elégedettek voltak a kiszemeltjükkel, aki végigjátszotta a mérkőzést.

Balogh Botond a második válogatott meccsét játszotta a magyar válogatottban Montenegró ellen Fotó: Csudai Sándor - Origo

A török sajtó szerint az olasz másodosztályban listavezető Parma 21 éves védője már januárban csatlakozhat a hétszeres török bajnokhoz. A magyar játékos szerződése 2025 nyáron jár le az olasz csapatnál, de a kevés játéklehetőség miatt akár már előbb is klubot válthat. A Transfermarkt adatai szerint a fiatal futballista piaci értéke 750 ezer euró.

Balogh a Parma legutóbbi két bajnokiját végigjátszotta, az idei szezonban azonban mindössze négy mérkőzésen lépett pályára összesen.