Különös közlemény Fehérváron: a saját játékosukat szidják a szurkolók

KODRO, Kenan
Székesfehérvár, 2023. augusztus 6. A székesfehérvári Kenan Kodro gólöröme a labdarúgó OTP Bank Liga 2. fordulójában játszott MOL Fehérvár FC - Ferencvárosi TC mérkőzésen a székesfehérvári Mol Aréna Sóstó stadionban 2023. augusztus 6-án. MTI/Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
Zárjuk pozitív légkörben az évet a Sóstói Stadionban - olvasható a Fehérvár FC hivatalos oldalán. A fehérváriak a közleményükben arról írnak, hogy egyes szurkolók folyamatosan a klub saját játékosát szidják, és szeretnék, ha ez többet nem fordulna elő.

Még három fontos találkozó vár csapatunkra 2023-ban, ebből kétszer hazai pályán lépünk pályára. A Sóstói Stadionban jellemzően nagyszerű hangulat uralkodik, amelyért hálásak vagyunk szurkolóinknak, a jelentős többség sportszerűen biztatja kilencven percen keresztül a csapatot. Az elmúlt hónapokban azonban a lelátón helyet foglalók egy kisebb csoportja már a bemelegítés első percétől kezdve minősíthetetlen stílusban, fenyegetően lép fel az első csapat egyik játékosának irányában - olvasható az NB I-es klub közleményében.

A székesfehérvári Kenan Kodro gólöröme a labdarúgó OTP Bank Liga 2. fordulójában játszott MOL Fehérvár FC - Ferencvárosi TC mérkőzésen a székesfehérvári Mol Aréna Sóstó stadionban Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Klubunk, az első csapat játékosai és a szakmai stáb tagjai közösen elhatárolódnak ettől a jelenségtől, és kérik ezen szurkolóinkat, hogy fejezzék be ezt a tevékenységüket, amely negatív hatással lehet az egész csapat és a szurkolók kapcsolatára. Ugyanitt természetesen a többség számára szeretnénk megköszönni az egész éves kitartó szurkolást és azt, hogy a gyengébb eredmények idején is biztatták a csapatot - olvasható a továbbiakban.

A közlemény aláíróiként a Fehérvár FC első csapatának játékosai, stábtagjai és a klub dolgozói vannak feltüntetve.

A Fehérvár zsinórban négy veretlen meccs után az ötödik helyen áll az NB I-ben, szombaton a Puskás Akadémia ellen lép majd pályára hazai környezetben.