Szoboszlait is kritizálta Jürgen Klopp a kínkeservesen kiharcolt győzelem után

fbl Horizontal
Liverpool's Hungarian midfielder #08 Dominik Szoboszlai chases the ball during the English Premier League football match between Crystal Palace and Liverpool at Selhurst Park in south London on December 9, 2023. (Photo by Adrian DENNIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Liverpool szombaton ismét hátárnyból fordítva nyert a Premier League-ben, ezúttal a Crystal Palace otthonában. Jürgen Klopp, a sztárcsapat edzője a lefújás után burkoltan ugyan, de Szoboszlai Dominikot is kritizálta.

A magyar középpályás ezúttal is kezdőként kapott szerepet, de szemben a hétközi fordulóval, most valóban nem játszott kiemelkedően. Klopp a 74. percben cserélte le Darwin Nunezzel együtt, a Pool pedig két perccel később egyenlített Mohamed Szalah góljával. Az egyiptomi csatárnak a Nunezt váltó Curtis Jones adta a gólpasszt, míg a 92. percben a Szoboszlai helyére beálló Harvey Elliott szerezte meg a győztes gólt.

Nem is kérdés, hogy Szoboszlai Dominik sokkal jobban is tud játszani annál, mint amit szombaton a Selhurst Parkban láttunk tőle Forrás: AFP/Adrian Dennis

A lefújás után adott nyilatkozatában Jürgen Klopp, ha nem is élesen, de azért megfogalmazott némi kritikát a kezdőcsapat tagjai felé.

KLOPP NEM VOLT ELÉGEDETT

"Szeretem ezt a csapatot, és szuper pozitív vagyok, látva a fejlődésünket, de mindig vannak dolgok, amiket jobban is lehetne csinálni – fogalmazott Jürgen Klopp a Crystal Palace elleni győzelem után, akinek szavait a Liverpool hivatalos oldala idézte.

ilyenkor én a cserékkel tudok belenyúlni a csapatba kívülről. Ezt meg lehet tenni, de nem kellene túl gyakran ebbe a helyzetbe kerülnünk" - idézi a német edző nyilatkozatát a Magyar Nemzet.

Jürgen Klopp nem volt maradéktalanul elégedett szombat délután Forrás: AFP/Justin Tallis

VOLT MÁR JOBB MECCSE SZOBOSZLAINAK

A topligák statisztikáival foglalkozó, és iránymutatónak számító Whoscored.com oldal szokás szerint osztályozta a játékosokat a Palace-Pool meccs után is, és bizony Szoboszlai csak 6,2-es értékelést kapott (10 a maximum). Ennél rosszabb eredményt eddig csak egyszer, a Luton Town ellen kapott a magyar támadó, akkor 6,1-et. Azon a meccsen is hátrányból mentett pontot a Pool az élvonal újonca ellen, Szoboszlai csak 66 percet kapott, a helyére beállt Elliott pedig gólpasszal járult hozzá a döntetlenhez.