Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójában a listavezető Paks hazai pályán 3-2-re legyőzte a Ferencvárost, ezzel Bognár György csapata továbbra is veretlen otthon és idei szezonban, és már biztosan az élen zárja az őszi szezont. A találkozó után Dibusz Dénes, a Fradi magyar válogatott kapusa rendkívül őszintén értékelt az M4 Sport kamerája előtt. Gratulált a Paks őszi elsőségéhez és elmondta, hogy télen rengeteget kell majd dolgozniuk.

„Semmivel sem lepett meg minket a Paks, de egy szöglet után egyből gólt kaptunk. Készültünk is rá, múlt héten az Újpest ellen ugyanebből a figurából szereztek gólt. Aztán jött a rövid hazaadás, amiből megduplázták az előnyüket. Utána éreztem azt játékban, hogy úgy játszunk, amivel fordíthatunk. Aztán jött a szépítés, majd pedig a kiállítás.

– mondta a lefújás után Dibusz Dénes, a Fradi csapatkapitánya, aki hangsúlyozta, hogy télen rengeteg munkára lesz szükség ahhoz, hogy a Ferencváros a Paks elé tudjon kerülni.

Dibusz Dénes sportszerűen gratulált a Paks őszi elsőségéhez Fotó: Csudai Sándor - Origo

A tolnai csapat, amely a mezőnyben egyedüliként továbbra is veretlen hazai pályán a mostani bajnoki idényben, sikerével négy pontra növelte előnyét a második FTC-vel szemben.