Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint a Manchester City mindenben megállapodott a francia másodosztályban szereplő Troyes együttesével Sávio Moreira átigazolási ügyében.

Az átigazolási hírekben rendben jól értesült olasz újságíró, Fabrizio Romano a közösségi oldalán számolt be róla, hogy a klubok aláírták a megállapodást, így a 19 éves brazil középpályás a nyáron csatlakozik a Bajnokok Ligája címvédőjéhez. Sávio piaci értékét a Transfermarkt 30 millió euróra taksálja, ám Pep Guardiola együttese ingyen szerezte meg a tehetséges futballistát, mivel a Troyes csapatát is ugyanahhoz a tulajdonosi kör birtokolja, amely a Manchester Cityt is.

A brazil játékost 2022 nyarán igazolta le a Troyes, első európai idényét a PSV Eindhovennél töltötte kölcsönben, ahol mindössze hat bajnokin kapott szerepet, tavaly nyarán pedig szintén kölcsönben a Gironához szerződött. A jelenleg is zajló idényben aztán alapemberré vált a spanyol bajnokság meglepetéscsapatánál, amely a Real Madrid mögött jelenleg a második helyen áll. Sávio eddig 25 bajnokin 5 gólt és 7 gólpasszt jegyzett.