Vágólapra másolva!
Alexis Mac Allistar és Mohamed Szalah egyetlen mondattal gyakorlatilag naponta kergeti az őrületbe Virgil Van Dijkot, a Liverpool csapatkapitányát, árulta el a világbajnok argentin középpályás.

Közismert oldott a hangulat Szoboszlai Dominik angol csapatánál, a friss Ligakupa-győztes Liverpoolnál. Erről a csapat egyik legnagyobb sztárja, Mohamed Szalah mellett a tavaly nyáron érkezett világbajnok argentin középpályás, Alexis Mac Allistar gondoskodik. Legújabb csínytevésük áldozata pedig nem más, mint a csapatkapitány, Virgil Van Dijk.

Mac Allistar a minap a DS Sport egyik műsorában elárult, hogy Szalah-hal rengeteget nevetnek azon, hogy egyetlen mondattal lassan teljesen Van Dijk agyára mennek.

Nem biztos, hogy jó ötlet a majd' két méter magas Virgil Van Dijkot kihozni a béketűrésből
Fotó: AFP 

"Egész nap azt mondogatjuk neki, hogy 'Anda Pa Alla Bobo', amivel lassan már az őrületbe kergetjük, és egymásnak is folyton ezt mondjuk" - mondta az argentin.

Az 'Anda Pa Alla Bobo' (kb. mit nézel, hülyegyerek) kifejezés a 2022-es katari foci-vb holland-argentin meccse után lett virális, ahol Lionel Messi húzta fel ezzel az európai csapat csatárát, Wout Weghorstot.