Vágólapra másolva!
Mint ismert, a labdarúgó Európa-liga negyeddöntőjének olasz párharcában a tavaly döntős AS Roma odahaza, a 31. perctől tíz emberrel küzdve is legyőzte az AC Milant 2-1-re, így végül kettős győzemmel, 3-1-es összesítéssel jutott be a legjobb négy közé. Külön jó hír lehet a római szurkolóknak, hogy a sikert együtt ünnepelt a csapattársakkal a Stadio Olimpico gyepén a nemrég a meccs közben összesett focista, Evan Ndicka.

Múlt hét vasárnap kellett félszakítani az Udinese-AS Roma találkozót, miután a második félidő közepén a pályán összeesett a fővárosiak futballistája, Evan Ndicka. 

Evan Ndicka
Evan Ndicka együtt ünnepelte a továbbjutást a csapattársakkal 
Fotó: Filippo MONTEFORTE / AFP

Az első hírek arról szóltak, hogy az elefántcsontparti játékos szívrohamot kapott, azonban a kórházban elvégzett vizsgálatok ezt szerencsére kizárták.

A 24 éves játékost a stadion játékoskijárójából nyíló orvosi szobába vitték, majd az EKG-vizsgálat után rendőri felvezetéssel kórházba szállították. Az elefántcsontparti játékos a kórházban kardiológiai vizsgálatokon esett át, amely során kiderült, hogy a Roma játékosának nem volt szívrohama, hanem valószínűleg azért esett össze, mert nem sokkal előtte kapott egy óriási ütést a mellkasára, ettől lehetett légzési nehézsége és szívfájdalma.

Azóta pedig még jobban érzi már magát a játékos, olyannyira, hogy 

ott volt a Stadio Olimpicóban együtt ünnepelt a csapattársakkal a Milan elleni 2-1-es győzelmet követően. A beszámolók szerint a védő a nézőtérről követte a meccset, majd együtt ünnepelte a csapattársaival a továbbjutást.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.