Vágólapra másolva!
Az Újpest edzője, Mészöly Géza igyekezett higgadtan értékelni a Ferencváros elleni, hazai pályán elszenvedett 5-0-s vereséget.

Egy hazai pályán a legnagyobb riválistól elszenvedett megalázó vereség után kellett nyilatkoznia Mészöly Gézának, az Újpest edzőjének, aki a Ferencváros elleni meccset követően állt az M4 Sport mikrofonja elé.

"Az első 30 percben felnőttünk a feladathoz, azt tettük, amit megbeszéltünk. 

Aztán viszont az első védelmi hibából gólt kaptunk, majd, amikor már azt hittük, hogy rendezni tudjuk a sorokat, megint jött Varga Barnabás, és, ahogy ő érkezik a rövidre, azt tényleg tanítani kell. Ő az a játékos, aki képes meccseket eldönteni. Sajnos nálunk pont az ilyen csatár hiányzik.

A második félidőben próbáltunk cserélni, váltani, de eltűnt a játékunkból a stabilitás, a Ferencváros pedig könyörtelenül kihasználta a hibáinkat. Hazai pályán muszáj volt megpróbálnunk gólt szerezni, de túl sok labdát vesztettünk a középpályán, amit könyörtelenül kihasznált a Ferencváros" - mondta az edző, aki ezen a meccsen volt kénytelen bemutatkozni az újpesti szurkolók előtt.