A portugál sztárfocista a telefonján figyelte a harmadik gyereke születését

fbl Horizontal, Ruben Neves, Wolverhampton Wanderers
Wolverhampton Wanderers' Portuguese midfielder Ruben Neves celebrates after he takes a penalty and scores his team's first goal during the English Premier League football match between Wolverhampton Wanderers and Arsenal at the Molineux stadium in Wolverhampton, central England on February 2, 2021. (Photo by Nick Potts / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Wolverhampton Wanderers 2-1-re győzte le a vendég Arsenalt az angol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának keddi játéknapján. A hazai csapat sikeréhez góllal járult hozzá a portugál Ruben Neves, aki elárulta, a hétvégén még a telefonján figyelte, ahogy megszületett a harmadik gyereke.

A Legit beszámolója szerint a 23 éves játékos nem tudott a felesége, Deborah mellett lenni, aki a hétvégén adott életet a harmadik gyereküknek. A focisztár így sem hagyta ki a szülést.

„A telefonomon néztem a születést, amikor visszatértünk a Crystal Palace otthonából. Természetesen ott akartam lenni, de ebben a világban élünk jelenleg.

Ehhez hozzá kell szoknunk. Mindent meg kell tennünk a helyzet megoldása érdekében. A feleségem azért ment Portugáliába, mert az orvosa onnan származik. Az első gyerekünknél problémák voltak, ezért mindig ugyanahhoz az orvoshoz szeretnénk menni. Ezért döntöttünk úgy, hogy Portugáliában születik meg a gyerekünk. Azt hittem, ott tudok majd lenni, de itt kellett maradnom. Ha elmegyek, akkor két vagy három meccset is ki kellett volna hagynom, mielőtt visszatérek. Nekem az a feladatom, hogy játsszak, így inkább itt maradtam" - mondta Ruben Neves.