Vágólapra másolva!
A Real Madrid Bajnokok Ligája-győztes középpályásának, Federico Valverdének a barátnője, Mina Bonino az Insta-sztorijában arról számolt be, hogy az ibizai nyaralásuk alkalmával őt és a párját bedrogozták és kirabolták.

Mina Bonino az Insta-sztorijában azt írta, hogy a párjával június végén elutaztak nyaralni Ibizára, azonban álomnyaralás szinte azonnal rémálommá változott, ugyanis már az első napon azon kapták magukat, hogy bedrogozták, majd pedig kirabolták őket.

Amikor megérkeztünk a házhoz, a séf már ott volt. Azt mondta, hogy csak egy kulcs van a házhoz, és azt magával viszi, hogy másnap visszajöjjön reggelit készíteni, és ne zavarjon minket."

Mina Bonino, Federico Valverde és a kisfiúk, Benicio Forrás: minabonino/Instagram

Mivel a szakács és az ügynöksége korábban már több labdarúgóval is dolgozott együtt, az ifjú párban fel sem merült, hogy ebből probléma lehet.

„Másnap fel sem tudtam kelni. Nagyon rosszul éreztem magam, de azt hittem, azért van ez, mert nagyon rossz fizikai állapotban vagyok."

Mina Bonino ezt követően lement a földszintre, és észrevette, hogy a bőröndjei a nappali közepén hevernek teljesen kipakolva.

- elevenítette fel az esetet Federico Valverde párja, aki azt állítja, hogy 10 ezer eurónyi készpénzt loptak el tőle.

„Aztán jöttek az ügynökségtől. Szép kis előadást tartottak, és azt mondták, hogy az étel lehetett mérgezett, mert szerintük a szakács tehette, ezért elvittek minket a kórházba anyagvizsgálatra."

A tesztek kimutatták volna, hogy volt-e kokain, marihuána, ecstasy, amfetamin vagy antidepresszáns Federico Valverde és Mina Bonino vérében, de mindenre negatív lett a tesztjük.

A friss BL-győztes focistának és a párjának így valóságos rémálom volt a nyaralás első napja, azt ugyanis a kórházban töltötték. Boninót nem mellesleg rendkívül megviselte a dolog, ugyanis meztelenül aludt az ágyában, amikor a rablás történt. Ezt követően Valverde és a párja Ibizán maradtak, csak szállást változtattak.