Shakira nem bírja elviselni, hogy Piqué otthagyta

Vertical
Colombian singer Shakira arrives at the 24th Annual Latin Grammy Awards ceremony at the Conference and Exhibition Centre (FIBES) in Sevilla on November 16, 2023. The Annual Latin Grammy Awards ceremony takes place for the first time out of US, gathering the most popular artists of the Latin world at the Conference and Exhibition Centre (FIBES) in Sevilla. (Photo by JORGE GUERRERO / AFP)
Vágólapra másolva!
Alaposan felkavarta az állóvizet Spanyolországban Shakira, miután a volt férjét, Gerard Piquét gyalázó dalért vehetett át díjat pénteken a Latin Grammy gálán. A kolumbiai származású énekesnőnek ráadásul a Piqué korábbi válogatott csapattársa, a Real Madrid legendája, Sergio Ramos adta át a díjat.

Shakira a Sevillában tartott Latin Grammy-díjátadón ismét reflektorfénybe került, miután három kategóriában is nyert a Shakira Bzrp Music Sessions 53 slágerével, amelyben kiosztja és porig alázza volt férjét, a spanyolok világ- és Európa-bajnok focistáját, Gerard Piquét. Shakira már korábban "The Boss" című kislemezével is megalázta a Barcelona korábbi futballistáját, mivel Piqué barátai pontosan így - vagyis főnöknek - gúnyolták az énekesnőt, mivel úgy tartották, hogy a focista miatta nem tudott a haverjaival időt tölteni 11 évig tartó kapcsolatuk alatt.

Sergio Ramos adott át díjat Shakirának Forrás: AFP/Cristina Quicler

A kolumbiai énekesnőnek az év daláért járó díjat Piqué korábbi válogatottbéli csapattársa, Segio Ramos adta át. Az esemény után Shakira és a Real Madrid korábbi védője egymást átkarolva pózolt a kamerák előtt.

Ramos és Piqué együtt nyert világbajnokságot, és kétszer Európa-bajnoki címet a spanyol válogatottal, ám kettejük viszonya évekig volt felhőtlen, amikor még a Barcelona és a Real Madrid játékosaiként egymás ellen küzdöttek.

Shakira egyébként a köszönőbeszédében elmondta, hogy mennyi mindent köszönhet latin-amerikai közönségének, és külön szeretne köszönetet mondani a spanyol rajongóknak, akik elmondása szerint vele voltak jóban-rosszban, és azóta is támogatják mindenben. Az énekesnő ezzel a válását követő időszakra célzott, amely során a spanyol közvélemény kimutatta felé irányuló támogatását az egyébként spanyol születésű Piquével szemben.