Vágólapra másolva!
Gécsek Fanni után ismét egy szőke hajú szépség rabolhatta el Szoboszlai Dominik szívét, legalábbis a rajongói erre gyanakodnak.

A Liverpool sztárfocistája mindig érdekes témát jelent a szurkolóknak, most pedig újra a magánélete van terítéken. Korábban többször is arról pletykáltak, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya megint Gécsek Fannival alkot egy párt, de most másról van szó.

A Bors szerint most egy másik, nem mellesleg ugyancsak szőke hölgy neve is felmerült Szoboszlaival kapcsolatban, ugyanis a Liverpool sztárja elkezdte követni őt az Instagramon. Ebben persze semmi nincs még, ám Dominik a szakítása óta nem érdeklődött a közösségi oldalán más lányok iránt, csupán azokat követte, akiket mindketten ismertek Fannival. Éppen ezért lepődtek meg a rajongók, hogy most egy székesfehérvári hölgy is ott van a listán.

A közös kapcsolat már megvan, hiszen Dominik is fehérvári születésű, így jóllehet, hogy régóta ismerik egymást. Sőt, egy szemfülesebb Redditező még komolyabb szintre emelte a dolgot, ugyanis a szóban forgó, lánynál kiszúrt egy képet, ami szerinte a sportoló kocsijában készülhetett, tekintve a piros kárpitozást. Na meg egy óriási csokor vörös rózsa is a fotón díszelgett.