Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

NBA: Jokics tripla-duplájával kiverte a Denver a San Antoniot

Orlando Magic v Denver Nuggets GettyImageRank3 SPORT BASKETBALL NBA
DENVER, CO - NOVEMBER 23: Nikola Jokic #15 of the Denver Nuggets plays the Orlando Magic at the Pepsi Center on November 23, 2018 in Denver, Colorado. Matthew Stockman/Getty Images/AFP NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. (Photo by Matthew Stockman/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Nikola Jokics hathatós segítségével megnyerte a mindent eldöntő hetedik mérkőzést a Denver Nuggets kosárlabdacsapata a San Antonio Spurs ellen, és bejutott az NBA Nyugati főcsoportjának elődöntőjébe. Keleten a Toronto Raptors már meg is nyerte első meccsét a Philadelphia 76ers ellen a második körben.

A Denver Nuggets centere, Nikola Jokics 21 pontott dobott, 15 lepattanót szerzett és 10 gólpasszt osztott ki a társainak, amely teljesítménnyel a csapata legyőzte a San Antonio Spurs együttesését és bejutott az NBA rájátszásának a következő körébe.

A Keleti főcsoportban már megkezdődött a második kör, a Toronto Raptors Kawhi Leonard 45 pontjával legyőzte a Philadelphia 76ers csapatát.

FŐCSOPORT-NEGYEDDÖNTŐ
Nyugati Főcsoport
Denver Nuggets–San Antonio Spurs 90–86
A négy győzelemig tartó párharc végeredménye: 4–3 a Denver javára.

FŐCSOPORT-ELŐDÖNTŐ
Keleti főcsoport
Toronto Raptors–Philadelphia 76ers 108–95
A négy győzelemig tartó párharc állása: 1–0 a Toronto javára.

Mindent egy helyen az Eb-ről