Halálhírét keltették, de már jobban van a korábbi NFL-sztár

Tampa Bay Buccaneers v San Francisco 49ers NFL GettyImageRank2 Horizontal AMERICAN FOOTBALL
SAN FRANCISCO - NOVEMBER 21: Mike Williams #19 of the Tampa Bay Buccaneers celebrates after he scored a touchdown against the San Francisco 49ers at Candlestick Park on November 21, 2010 in San Francisco, California. Ezra Shaw/Getty Images/AFP (Photo by EZRA SHAW / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Lekerült a lélegeztetőgépről a korábbi NFL-sztár, Mike Williams, aki egy építékezésen szenvedett kis híján végzetes balesetet.

A Tampa Bay Buccaneers és a Buffalo Bills korábbi szélső elkapója szeptember 1-jén került kórházba, miután eltertőződött az a fejsérülése, amit egy építkezésen okozott neki egy acélgerenda. Willimsnek akkor világszerte számos lap a halálhírét közölte, azonban most élettársa, Tierney Lyle közölte: a korábbi sportolót levették a lélegeztetőtgépről, immár magától lélegzik, és jól reagál minden ingerre. Azaz jó esély mutatkozik akár a teljes felépülésére is.

Mike Williams, amint TD-t ér el egy San Francisco 49ers elleni 2010-es meccsen Forrás: Getty Images via AFP/2010 Getty Images/Ezra Shaw

Williams sokoldalú tehetség volt, középiskolában focizott és kosárlabdázott, és utóbbi sportot még azt követően is űzte két évig, hogy a Syracusa Egyetemre amerikaifoci-ösztöndíjjal vették fel. Azaz párhuzamosan játszott az egyetem két elit csapatában, mielőtt elkötelezte volna magát az amerikaifoci mellett.

A 2010-es NFL-draft negyedik körében választotta ki a Tampa Bay, ahol négy szezont játszott végül. Újonc idényében bekerült az első évesek csapatába, miután 65 elkapásból 964 yardot és 11 touchdownt ért el. Utolsó idényét 2014-ben szülővárosában Buffalóban töltötte, és végül öt idény után igen szép statisztikákkal, 223 elkapással, 3089 yarddal és 26 TD-vel vonult vissza.