Islanders-siker a New York-i rangadón

New York Islanders, New York Rangers, NHL, jégkorong
NEW YORK, NY - MARCH 22: Tanner Glass #15 of the New York Rangers is cecked by Nick Leddy #2 of the New York Islanders at Madison Square Garden on March 22, 2017 in New York City. The Islanders defeated the Rangers 3-2. Bruce Bennett/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A vendég Islanders 3-2-re legyőzte a Rangers jégkorongcsapatát az NHL szerdai játéknapjának New York-i rangadóján. A házigazda sorozatban hetedszer kapott ki saját közönsége előtt, a vendégek viszont sikerükkel életben tartották esélyüket a rájátszásba kerülésre, hátrányuk két pont az utolsó playoff-helyet elfoglaló Boston Bruins mögött.

A szintén a rájátszásra hajtó Toronto Maple Leafs úgy aratott fontos győzelmet az oda már biztosan bejutó Columbus otthonában, hogy öt gólját öt játékos szerezte. A kanadai gárda legutóbbi nyolc meccséből hatot megnyert, és jelenleg az atlanti főcsoport harmadik helyén áll.

Rangadót vívott egymással a Csendes-óceáni divízió két élcsapata, az Anaheim Ducks és az Edmonton Oilers: a hazaiak egygólos győzelmükkel megelőzték riválisukat és előreléptek a csoport második helyére. A liga rangsorát 85 ponttal vezető Connor McDavid ezúttal egy gólt és két gólpasszt ért el a vesztes kanadai együttesben.

Eredmények:
New York Rangers - New York Islanders 2-3
Anaheim Ducks - Edmonton Oilers 4-3
Columbus Blue Jackets - Toronto Maple Leafs 2-5.