Társoldalunk:

Sorozatban negyedik győzelmét aratta a Minnesota

2019.10.25. 09:24

A Minnesota Vikings az esélyeknek megfelelően magabiztosan, 19-9-re legyőzte a vendég Washington Redskinst a profi amerikaifutball-liga (NFL) csütörtök esti mérkőzésén.

A Vikings - amely sorozatban a negyedik sikerét aratta - a játék minden elemében felülmúlta ellenfelét. Kirk Cousins, a Minnesota irányítója 285 passzolt yarddal zárt, 26 átadásából 23 pontos volt korábbi csapata ellen. Első számú célpontja, Dalvin Cook hét elkapást mutatott be, melyekből 143 yardot tett meg.

Nem ez a liga legacélosabb védelme:

A Washington támadásban csak 216 yardot ért el, míg a Vikings 434-et. A Redskins már a 10-6-ra elveszített első félidőben sem játszott igazán jól, a másodikban viszont kezdő irányítója, az agyrázkódást szenvedett Case Keenum nélkül kilátástalan támadásokat vezetett és mindössze 69 yardra volt képes. A mérkőzésen 76 yardot futó, korábban kilenc szezont a Vikingsben focizó Adrian Peterson az NFL történetének 6. legeredményesebb futója lett, amiért felállva tapsolta a stadion közönsége:

A Minnesota nyolc mérkőzés után hat győzelemmel és két vereséggel áll, míg a Washington nyolcadik meccsén a hetedik vereségét szenvedte el.

Eredmény:
Minnesota Vikings–Washington Redskins 19-9