Tom Brady a sérülések ellenére is győzelemre vezette a Tampa Bay Buccaneerst

Tampa Bay Buccaneers v Philadelphia Eagles GettyImageRank3 nfl Horizontal SPORT AMERICAN FOOTBALL
PHILADELPHIA, PENNSYLVANIA - OCTOBER 14: Quarterback Tom Brady #12 of the Tampa Bay Buccaneers throws a third quarter pass against the Philadelphia Eagles at Lincoln Financial Field on October 14, 2021 in Philadelphia, Pennsylvania. Mitchell Leff/Getty Images/AFP (Photo by Mitchell Leff / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A két touchdown passzt kiosztó irányító, Tom Brady vezérletével a címvédő Tampa Bay Buccaneers idegenben győzte le 28-22-re a Philadelphia Eagles csapatát.

A Tampából négy stabil kezdőjátékos hiányzott sérülés miatt, valamint a mérkőzést megelőző napokban Tom Brady is bajlódott az egyik hüvelykujjával. Ha mindez nem lett volna elég, akkor az első negyed elején kidőlt a csapat egyik legfontosabb játékosa, a cornerback, Richard Sherman is. Azonban ez még mindig kevés, hogy megakadályozza a győzelemben azt a csapatot, amit a hatszoros Super Bowl-győztes vezet!

Tom Brady ezúttal, ha nem is volt ellenállhatatlan, de majdnem. 42 átadásából 34 sikeres volt, összesen 298 yardot passzolt, kiosztott két hatpontos gólpasszt (touchdown), és csupán egyetlen alkalommal adta el a labdát.

Brady passzaival és Antonio Brown sebességével nehéz felvenni a harcot:

A Buccaneers az újabb győzelemmel 5-1-es mérleggel vezeti az NFC déli csoportját, és az egész ligában csak az 5-0-val álló Arizona Cardinals büszkélkedhet jobb mérleggel.

Eredmény, NFL, alapszakasz, 6. hét:
Philadelphia Eagles - Tampa Bay Buccaneers 22-28 (7-14, 0-7, 7-7, 0-8)