Óriási botrány: tömegverekedés tört ki a baseball-meccsen - videó

Philadelphia Phillies v Colorado Rockies GettyImageRank2 Clear Three People Baseball - Sport USA Denver Color Image Medium Group Of People Baseball Diamond Photography Coors Field Philadelphia Phillies American League Baseball National League Baseball Sev
DENVER, CO - MAY 14: Bryce Harper #3 of the Philadelphia Phillies runs on the field as the benches clear in the seventh inning of a game at Coors Field on May 14, 2023 in Denver, Colorado. Dustin Bradford/Getty Images/AFP (Photo by Dustin Bradford / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai profi baseball-bajnokságban (MLB) megrendezett Colorado Rockies-Philadelphia Phillies mérkőzés hatalmas botrányba fulladt, a feszült találkozón a két csapat játékosai összeverekedtek.

A baseballban különleges anyák napi hagyomány, hogy a játékosok rózsaszínű holmikba öltöznek az anyukák tiszteletére, ám ami a Colorado Rockies-Philadelphia Phillies mérkőzés hetedik játékrészében történt, azt alighanem kevés szülő szerette volna látni. A Rockies dobója, Jake Bird 4-0-s állásnál kigúnyolta a Phillies sztárját, Bryce Harpert, aki ezt követően elvesztette a fejét és felbőszülve nekitámadt az ellenfélnek. A csapattársak igyekeztek megfékezni a balhét, de az indulatok elszabadultak és kisebb tömegverekedés tört ki a pályán.

– mondta Bird a meccs után. Amikor megkérdezték tőle, hogy miért hergelte az ellenfél ütőjátékosát, azt felelte, hogy nincs Harperrel semmi baja.

"Ő egy nagyszerű játékos. Rengeteg érzelem van a játékában, és imádom, hogy ő így játszik. Ő egy olyan játékos, akire felnézek" - mondta az esettel kapcsolatban a Colorado dobodója.