ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Nagy verést ígérnek a Sztárbox szereplői
2005. április 13., szerda, 15:22|Utolsó módosítás: 2005. április 13., szerda, 16:20

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A tavalyi Sztárboxon volt olyan időszak, amit a hivatalos mérések szerint 2,73 millió magyar figyelt, így az idei ütésváltás is várhatóan igen nézett lesz. Mi mindenesetre elmentünk, hogy megnézzük, hazai sztárjaink, médiaszereplőink közül ki mekkorát üt, hány szendvicset eszik, és hogy mutat rövidgatyában, félmeztelenül, csinos bokszkesztyűben. Megnyugtató volt látni, hogy egyedül a volt villalakó, Indián érkezett füstölgő cigivel.


Ganxsta laza, Leo dacos és elszánt 1/2. oldal >>

Forrás: Fábián Évi
Fresh Andi: bulvárlapból a boxringbe
Ajánlat
Az RTL Klub honlapja
Tévéműsor
Ajánlat
Anettka megkergette Pandorát
Segal a vérszagra indult be
Gyorslábú Majka nyerte a rapperek csatáját
Szilvi nem élte túl Survivor-Tünde rohamát
Képgaléria
Sztárbox 1, eleje

sztárbox 1, vége

Sztárbox 2005 - a felkészülés időszaka


A legfrissebb képek!Nagy verést ígérnek a Sztárbox szereplői


Komolyan veszi az RTL Klub, komolyan veszi a résztvevők négyötöde, a tavalyi gálát pedig átlagban 2,5 millió ember nézte végig, úgyhogy mi is komolyan vesszük. Az akkori 50 százalék feletti közönségarány pedig nem rekord ugyan, de legalábbis csúcsközeli eredmény volt.

A 2004-es nézettségi mutató annak fényében is igen jelentős, hogy ugyanazon az estén az első Megasztár utolsó előtti döntője zajlott, melyen Gáspár Laci búcsúzott. Nos, ezt a műsort verte le a tavalyi Dopeman-Majka, Kozsó-Bebe és Anettka-Pandora bunyó, azaz hiába fanyalog az értelmiség, nem tudunk úgy tenni, mintha ez a műsor nem lenne.

2004. március 27-én volt az első ilyen bokszgála, a teljes lakosságot vizsgálva, este tíz körül 2,73 millió néző követte figyelemmel az AGB Hungary adatai szerint. Már ez 53,3 százalékos közönségarányt ért el, de még ennél is jobbat az utolsó két meccs, ugyanis a nagyszájú rapperek dühös bunyójára már 58,2 százalék kapcsolt oda.

A száraz adatok szerelmeseinek: Kozsó - Bebe 2,31 milló néző, VV Szilvi - Survivor Tünde 2,56, Segal - VV Szabolcs 2,73, Pandora - Anettka 2,66, Majka - Dopeman 2,38 millió néző. Az utóbbira láthatóan többen lefeküdtek aludni (vagy elmentek egy bálba), hiszen éjfélre lett vége.

A boksz itthon felettébb népszerű, így az is érdekes, ha ismert emberek ütlegelik ütemesen egymás fejét. "Olyan emberekkel akarunk dolgozni, akik igazán erős karakterek. Nem elég a nagy név, ismert arc, legyen hozzá érzelmi kötődés" - mondta korábban az [origo]-nak Schiwert Takács László főszerkesztő, aki szerint fontos, hogy a bunyósoknak vagy szívből drukkoljon a néző, vagy erősen kívánja bukásukat. És ez itt a lényeg: bizonyára sok tartózkodó, vonakodó értelmiségi is odakapcsol majd a csatornára, legalább pár percre, hogy megnézze, miképp verik péppé Fekete Pákót vagy mekkora zakót kap Ganxsta. Sokan persze annak örülnének, ha mindenki egyszerre püfölné egymást a ringben, de erre e bulira még várni kell.

Forrás: Fábián Évi

Pákó erősen koncentrál

Kokó szerint ez komolyabb harc lesz, mint a tavalyi volt, akkor ugyanis többen nem vették elég komolyan a bokszot. Az [origo]-nak elmondta, hogy Niki Belucci napi két edzéssel készül, és csak kevesen lazsálnak: "Pákó eleinte viccre vette a figurát, neki fontosabb volt a bevonulás, az öltözék. Azért az elmúlt tíz napban beerősített, készült. Erőszakosan támad, kellemetlen stílusban nyomul. Rékasi Károly rengeteget edz, neki Ganxsta Zolee lesz az ellenfele. Utóbbi a vérében bízik, abban, hogy kemény gyerek. Heti három-négy edzésen ő is ott van, de nem készül olyan intenzíven. Indián szorgalmas, kemény, fiatalkorában sportolt, tavaly a VV-villában is hajtotta magát."

Világ- és olimpiai bajnokunk elmondta az [origo]-nak, hogy Fazekas orrsérüléssel küszködött, másnak a bokszcipő törte fel a lábát, Frenkinek is az orra fájt, valaki meg hasizomhúzódás miatt nyafogott.

Kokó szerint ezúttal lesz KO is: "Meglepetés születhet. A Frenki-Leo meccs sem lefutott, utóbbi hihetetlenül keményen akarja a győzelmet. A kisebb sérülésekkel számoltunk, hiszen ezek civil emberek, akik hat héten át hirtelen sportolóként kezdenek készülni."


1/2 következő oldal >>

1. Ganxsta laza, Leo dacos és elszánt

2. Rékasi 500-at, Niki Belucci 75-öt ütöttKüldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!