ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Sokan akartak röhögni Havas Henriken
2006. január 25., szerda, 12:43|Utolsó módosítás: 2006. január 25., szerda, 17:01

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Komoly érdeklődés kísérte a TV2 legújabb produkciója, a Nem a te napod kedd esti bemutatkozását: 2 millió 115 ezer néző volt kíváncsi arra, hogy Sváby András és csapata hogyan csapja be egy egész napon keresztül Havas Henriket.


Forrás: reddot
Havas gyakran kioktató és túlzottan magabiztos, lezser - sok néző szerette volna látni esendő kisemberként
Ajánlat
A TV2 két éve veri át sztárokat
Többet a műsorról
Lebukhat a Kész átverés csapata is
Hasonló műsor az RTL-en

A kétéves munkával, nagy titokban készített sorozat induló adása lényegesen több nézőt vonzott, mint a vele egy időben kezdődő RTL-es sorozat, A Grace-klinika (1 millió 194 ezer néző). Érdemes megemlíteni, hogy a Nem a te napod-nak jól előkészítette a terepet a változatlanul sikeres Áll az alku: már a Gundel Takács Gábor vezette játék alatt is 1 millió 929 ezer ember néző izgult a TV2 képernyője előtt, amellyel ismét maga mögé utasította az RTL Klub szappanoperáját, a Barátok közt-öt (1 millió 842 ezer néző). A vetélkedő után csak nőtt a különbség a két csatorna nézettsége között. A teljes lakosság körében mutatkozó nézettségi arányok tapasztalhatók a kereskedelmileg kiemelt (18-49) és a fiatalabb korcsoportokban is. A kedd esti TV2-sikert még fölényesebbé tette a Nem a te napod után vetített Üvegtigris sikere. Rudolf Péter nagy sikerű filmjét 1 millió 438 ezer ember nézte, ami több mint a duplája az RTL Klub nézettségének.

Az Üvegtigris első részének jó nézettsége nem meglepő, hiszen Rudolf Péter filmjének folytatása épp a minap debütált a moziban, így a főszereplő-rendező pont a napokban rengeteget szerepelt, feltűnt tévés, beszélgetős műsorokban, napilapban, heti magazinban, így az "Ízirájder, öcsém, ízirájder!" szöveggel csak az nem találkozott, aki a világtól elzárva, egy pince mélyén töltötte az elmúlt napokat, tévé, rádió, internet és nyomtatott sajtó nélkül. A TV2 jól időzítve sugározta az első részt, hiszen kultfilm lett belőle az elmúlt években: 150 ezren látták moziban, és vélhetően sokan újra megtekintették.

A Nem a te napod című átverős műsor nézettsége sokban függött a promóciótól. Egy műsor népszerűségére nyilván nem lehet következtetni az első rész után, hiszen kíváncsiságból még sok olyan tévéző is odakapcsol, aki amúgy csak focit néz, az Animal Planeten szokta követni a Nagymacska-napló-t, a houstoni állatrendőrség kalandjait, vagy az otthoni DVD-re esküszik. Kezdésnek viszont igen jó eredmény, ami talán annak is köszönhető, hogy a flegma, laza, öntelt imázzsal bíró Havast sokan szerették volna látni kiszolgáltatott, netán kínos helyzetben.

Kalmár Csaba

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!