Jamie Oliver elborzasztotta a rajongóit ezzel a pizzával

Jamie Oliver
Vágólapra másolva!
Jamie Oliver és fia, Buddy, együtt szerepeltek a Channel 4 csatornájának Keep Cooking Family Favourites műsorában. Ezúttal egy kolbászos pizzát készítettek, amelyre egy titkos összetevő is került. Ám úgy tűnik, ez az összetevő nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket - legalábbis, ami a rajongókat illeti, náluk biztosan nem.
Vágólapra másolva!

Ha meghalljuk azt, hogy kolbászos pizza, egy minden jóval megrakott, markáns, füstös ízű finomság jelenik meg a képzeletünkben. A finom házi kolbász illata azonnal az orrunkba szökik, és alig várjuk, hogy beleharapjunk.

Jamie Oliver elborzasztotta a rajongóit Forrás: Siamdiscovery

Nálunk egészen máshogy néz ki a kolbászos pizza, mint Jamie Oliveréknél. Ő ugyanis titkos hozzávalóként

szőlőt tett a kolbászos pizzára

a Keep Cooking Family Favourites műsorában, ami nekünk soha eszünkbe sem jutna.

Elismerte: aggódott, hogy a rajongóknak nem tetszik majd a szőlő, de ragaszkodott hozzá. A rozmaringgal együtt ugyanis a mennyekbe repíti az embert - az elmondása szerint. Persze jogos volt az aggodalma, mert a rajongói tényleg elborzadtak a szőlő miatt.

Volt, aki azt írta:

Mások egyetértettek abban, hogy édes gyümölcs nem való a pizzára, de voltak olyanok is azért, akik kiálltak a szakács mellett. Többen is hangot adtak annak, hogy ugyan miért ne lehetne gyümölcsöt tenni a pizzára.

Forrás