Egyre több magyar tölti szállodában a karácsonyi ünnepeket

Vágólapra másolva!
Magyarország egyik legszínvonalasabb szállodájában beszélgettünk az ünnepi menüről. Talán nem is gondolnánk, hogy a Parisi Udvar Szálloda éttermében karácsonykor ott lesznek az asztalon a hagyományos magyar étkek, a halászlé, a töltött káposzta, a mákos guba. És amit végképpen nem gondolnánk, hogy ezt el is várják a külföldi vendégek is.
Vágólapra másolva!

De ha már ott jártunk egy ötcsillagos szállodában, akkor

kifaggattuk Lutz Lajos séfet a leghíresebb emberek legőrültebb kéréseiről is. És kiderül, hogy bizony nem mindig a leghíresebb, legelőkelőbb, leggazdagabb vendégek a leghisztisztisebbek.

Mindenről beszélgettünk őszintén és a magunk baráti módján csipkelődve.

Fotó: Segal Viktor

Nagyon jó recepteket árul el a szálloda séfje, sok titkot fecseg ki, ami nekünk öröm. De azt is elmondja, hogy miért urizál bresse-i csirkével egy sima magyaros csirkepaprikásban.

Forrás: Origo

És a műsor végére Segal séf azt is elárulja, hogy családi körben is kritikus az ételekkel kapcsolatban. (A műsor szerkesztője ezt nem hiszi el neki. De ez csak egy zárójeles megjegyzés, ahogy látszik is.)