Sokoldalú segítőtárs a konyhában

Vágólapra másolva!
A többfunkciós konyhai robotgépek minden konyhában megállják a helyüket. Sokoldalúságuk révén számtalan munkafolyamatot képesek elvégezni gyorsan, egyszerűen és hatékonyan. A Sencor STM 6359BK konyhai robotgép segít megvalósítani az ünnepi menüt. Tökéletesen, kompromisszumok nélkül.
Vágólapra másolva!

A háromkiállásos készülék gyúr, darál, formáz, habosít, kever, szeletel, vág, aprít, illetve mixel az alapanyag hőmérsékletétől függetlenül. Erős, 1000 wattos motorjának köszönhetően alaposan és csomómentesen dolgozza el a hozzávalókat. A gép hét különböző sebességfokozatot kínál, így még a legsűrűbb tészták, vagy a darált hús is tökéletes állagúra készíthető el vele. Sőt, akár jégzúzásra is használható.

A hibátlan és precíz munkát a bolygóműves keverés garantálja. A készülék ennek köszönhetően a keverő fejet egyszerre mindkét irányba forgatja a 4,5 literes nemesacél keverőtálban. A hozzávalók így teljes mértékben csomómentesen keverhetők össze, mindemellett a tál oldalához sem tapadnak hozzá. A Sencor ehhez a tálhoz kétféle fedelet is kínál: az egyik a hűtőben történő tárolását segíti, a másik révén pedig megakadályozható, hogy keverés közben kifröccsenjenek az alapanyagok. A fröccsenésgátló fedélen található nyíláson keresztül ugyanakkor szükség esetén további hozzávalók adagolhatók a mixtúrához keverés közben.

Forrás: Sencor

A bajonettzáras csatlakoztathatóság révén a készülék négy nélkülözhetetlen tartozékkal van felvértezve. A ballonos habverővel akár nyolc tojás, vagy tizenkét tojásfehérje is felverhető, így kiváló állagú tejszínhabot, lágy krémeket, de akár majonézt is készíthetnek vele a felhasználók. A dagasztó horog a pizza, kenyér, vagy egyéb más tészták gyúrására szolgál. A habverő pedig a levegős, lágy, könnyed süteménytésztákhoz való, míg a speciális flexi habverővel különböző töltelékek, vagy muffin tészták készíthetők.

Ez a robotgép feleslegessé teszi egy különálló turmixgép beszerzését. A csatlakoztatható 1,5 literes üvegkehely ugyanis kiválóan alkalmas különféle turmixok, krémlevesek, koktélok, vagy smoothie italok készítésére. A darált hús készítő egység révén pedig a felhasználók ízlés szerint alkothatják meg a kolbászokhoz szükséges masszát. A húsdarálásnál durva, vagy finom fokozat is rendelkezésre áll. A készülékhez biztosított kolbásztöltő feltét segítségével pedig bármilyen kolbász könnyedén elkészíthető.

A Senor újdonságára tehát egy rendkívül sokoldalú segítőtárs lehet a konyhában, aminek nemcsak az ünnepi készülődésben, hanem a mindennapi sütés-főzésben is nagy hasznát vehetik a felhasználók.

Forrás: Sencor

2+1 év garancia

A Sencor úgy döntött, hogy megajándékozza vásárlóit egy extra évvel. A vállalat hisz abban, hogy a készülékei hosszú időn keresztül megbízhatóan szolgálják a felhasználókat, ezért a jogszabályban meghatározott kötelező és az önkéntesen biztosított jótállási időn felül további egy éves időszakra kiterjesztett garanciát biztosít a vásárlók részére.

Fontos azonban figyelembe venni, hogy ezzel a lehetőséggel kizárólag magánszemélyek élhetnek. Az ingyenes kiterjesztett garancia igénybevételéhez a vásárlóknak 30 napon belül regisztrálni kell a terméket a www.sencor.hu-n a vásárlást igazoló blokk segítségével. A program keretében ugyanakkor idén minden regisztrált vásárló nyereményjátékban vehet részt, amelyen 5 db STM 6359BK típusú konyhai robotgépet, 5 db SRV 3160TQ típusú robotporszívót, valamint egy SVC 9879BK típusú rúdporszívót sorsolnak ki a nyertesek között.

További részletek a konyhai robotgéppel, illetve az akcióval kapcsolatban a sencor.hu-n olvashatók.