Playboy-nyuszik mobiltelefonon is

Vágólapra másolva!
A Playboy magazin számos anyaga jövő évtől mobiltelefonok képernyőjén is élvezhető lesz.
Vágólapra másolva!

A neves cég az online szolgáltatáshoz a Wireless Entertainment Service nevű céget választotta. A WES vezetője elmondta, hogy az interneten "a szexualitás az egyetlen dolog, amely képes profitot termelni", hozzátéve, hogy az új vállalkozás ezt a legteljesebb mértékben megpróbálja kihasználni.

A GSM-hálózaton működő szolgáltatás igénybevevői először csak fekete-fehér képanyagokhoz férhetnek hozzá, később azonban a fejlett kijelzővel és multimédia-képességekkel ellátott telefonok elterjedése után színes képek és egyéb tartalmak is hozzáférhetőek lesznek. Larry Lux, a Playboy.com elnöke elmondta, hogy az előzetes felmérések szerint a szolgáltatás első évében 1 millió letöltést produkál majd.

A mobileszközök és a hálózati technológia fejlődése nagy mértékben kibővítheti a vezeték nélküli kommunikációs eszközök használati terét. A japán NTT DoCoMo nemrégiben indította útjára i-motion 3G-szolgáltatását, mely felhasználói rövid filmanyagokat tölthetnek le telefonjukra.

A Playboy szolgáltatása 2002 első negyedévében először Belgiumban lesz "fogható", a további célpontok között számos ország, többek közt Nagy-Britannia és az Egyesült Államok mobillal rendelkező Playboy-rajongói szerepelnek.

"Multimédiás" mobiltelefon a Nokiától


PC-szintű játékok a 3G mobiltelefonokon

UMTS: megérkeztek a jövő eszközei