Napról napra bővül a játék screenshotokat gyűjtő szekciónk. Jelenleg 100 új játékból találhatsz képes előzetest a játék rovatban. Nem kell más tenned, mint rákattintani a képre, és máris tallózhatsz a legfrissebbek között.

Aktuális ajánlatunk:

Forrás: [origo]PT Boats
A legjobb "tengeri" fejlesztőcsapat, az Akella egy új oldalt nyitott a PT Boats: Knights of the Sea címen készülő programjuknak, mely természetesen ezúttal sem hagyja szárazon a játékosokat. Az oldalon kapcsolatba léphetünk a fejlesztőkkel, így mi is részesei lehetünk az év végére elkészülő program megszületésének.
A Balti Flotta ugyan lassan hullámsírba száll, de az orosz fejlesztők halhatatlanná teszik a tenger farkasait.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Joint Operations
Egy új oldalt indított útjára a Novalogic, melyen a május közepére ígért akciójátékot, a Joint Operations: Typhoon Risinget mutatják be a publikumnak. A honlapon sok érdekes anyag mellett egy fan-site szerkesztőkészletet is találunk, melyet felhasználva saját oldalakat gyárthatunk a játékhoz.
Kattints a képre!


City of Heroes
Forrás: [origo]A koreai NCSoft vezetőség úgy határozott, hogy bevonja a készülő City of Heroes című multiplayer játék bétatesztelésébe azokat a felhasználókat, akik előzetesen megrendelték a Cryptic Studiosnál készülő programot. A játékhoz kapcsolódó hír, hogy a kiadó átdolgozta és új elemekkel bővítette a játék honlapját is.
Kattints a képre! 

Forrás: [origo]Apache Longbow Assault
A repülős, helikopteres szimulátorok csillaga néhány évvel ezelőtt a kalandjátékokéhoz hasonlóan leáldozott, de akárcsak a kalandorok kedvenceinek, ennek a műfajnak is egyre gyakrabban akadnak újabb, színvonalasnak tekinthető képviselői.
A gépeink pedig egyre inkább alkalmasak ilyen programok valósághű megvalósításához.
Kattints a képre! 

Forrás: [origo]Soldner
Nem jelenik meg a tervezett március végi időpontban a Soldner: Secret Wars című akciójáték, a német Wing Simulations munkája. A JoWooD elmondása szerint annyi, főleg pozitív visszajelzés érkezett a bétaváltozattal kapcsolatban, hogy a kiadó egy hónappal meghosszabbította a bétafázist. A hír rossz, különösen a képek láttán.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Syberia 2
A tavalyi év egyik legkellemesebb meglepetése volt a Syberia című program, mely felélesztette Csipkerózsika álmából a kalandjáték műfajt. Szerencsére a Microids nem ül a babérokon, hanem a folytatás megalkotásán dolgozik.  A kalandjáték rajongók örömére végre igazi, hangulatos és remélhetőleg izgalmas játék jelenik meg hamarosan a boltokban.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Monster Garage
Az Invictus egy érdekes televíziós vetélkedő feldolgozására vállalkozott: a Monster Garage című show részvevőinek, és így a játékosoknak is az a feladatuk, hogy véges időn belül alakítsanak át egy járművet valami egészen más eszközzé.
A hazai fejlesztők ismét találtak olyan témát, amelyhez eddig csak kevesen mertek hozzányúlni.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Wartime
A Strategy First akciót szervez azoknak a játékosoknak, akik előzetesen megrendelik az EBGamestől vagy a GameStoptól a spanyol Legend Studios által készített stratégiai programot, a War Timest. Az akciónak megfelelően az előrendelők bónusz pályákkal és egy egéralátéttel lehetnek gazdagabbak.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Colin McRae Rally 4
Az ismert rally sorozat negyedik része remélhetőleg jobb lesz, mint a harmadik volt. A kérdés eldöntéséhez segédletként a SzoftverBázisból most egy demo verzió is letölthető. Szép képek, szkeptikus fogadtatás. Legalábbis részemről.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Star Wars: Republic Commando
Egy új Csillagok háborújá-s first person shooter játékon dolgozik a LucasArts. Láthatóan ők még nem unják a századik ugyanolyan programjukat. A Republic Commando című programban a felkelők oldalán szállhatunk harcba egy kis létszámú, ámde annál jobban képzett csapat vezetőjeként. A játék PC-s és Xboxos változata őszre készülhet el.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Vegas Tycoon
Kaszinó ugyan már szerepelt azon gazdasági vállalkozások listáján, melyeket már feldolgoztak a tycoon programok fejlesztői, a Deep Red Games mégis visszatért a szerencsejátékok fellegváraihoz a Vegas Tycoonban vagy más nevén Vegas: Make it Big-ben.
Kattints a képre!


Forrás: [origo]The Guy Game
Magában a játékban nincs semmi különös vagy újszerű, hisz a lényeg az, hogy kérdésekre feleljünk, mint teszik azt rengeteg televíziós vetélkedő játékosai. Az eltérés a jutalomban van, hisz míg ők pénzt, autót, miegymást nyernek, addig a mi jutalmunk erőteljesen vizuális lesz. A lányok a játékban előre felvett - a felvételek egy texasi üdülőszigeten készültek - videókban fedik fel bájaikat, mely videókkal folyamatosan találkozhatunk a játékban.

Forrás: [origo]TOCA Race Driver  2
A TOCA hangzatos című folytatásában két játékmód közül választhatunk majd: a szimulációs mód a klasszikus versenyjátékosoknak készült, míg a karriermóddal azok tölthetik üres óráikat, akiknek megtetszett az első részben bedobott szerepjátékos jellegű fejlődési rendszer.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Vietcong
Végre megérkezett a Vietcong régen várt kiegészítője, a Fist Alpha, melyben egy új, sajnos igen rövidre sikeredett egyjátékos kampányban és több új multiplayer térképen kóstolhatunk bele a vietnami háborúba. A Vietcong - sokadik feldolgozása a témának, bár meglehetősen újszerű gondolatokkal tűzdelték meg a fejlesztők.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Squad Assault
A játék helyszíne Normandia, időpontja pedig a legendás D-nap. A legtöbb ilyen stratégiával ellentétben azonban most nemcsak a szövetségesek, hanem tengelyhatalmak erőit is irányíthatjuk. A legtöbb, történelmileg hiteles harci játékhoz hasonlóan a Squad Assault: West Frontban is rengeteg egységgel találkozhatunk, melyek rengeteg paraméterére kell odafigyelnünk a sikeres hadműveletekhez.

Forrás: [origo]Pax Romana
A Galilea Multimedia egy újabb játékot készített, mely arra tesz kísérletet, hogy elénk tárja, milyen feladatokkal kellett szembenézniük a Római Birodalom hatalmát kiépítő cézároknak. A vállalkozás a tetszetős grafikai kidolgozás helyett érdekes játékmenetet próbált megvalósítani, sajnos kevés sikerrel. Stratégiai vonatkozásai is elég gyengécskék, így nem jósolunk neki szép jövőt.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Laser Squad Nemesis
Várhatóan márciusban az egyjátékos változata is megjelenik a Codo Technologies eddig csak "e-mailes" körökre osztott stratégiájának, a Laser Squad Nemesisnek. Az egyjátékos változatot a jelenlegi online felhasználók az Interneten keresztül is letölthetik majd.

Forrás: [origo]FaitH
Meghatározatlan időre meghosszabbította a FaitH című, böngésző alapú stratégiai-szerepjáték ingyenes kipróbálási időszakát a játékot készítő és üzemeltető Dragon Claw Studio. Az ingyenes játék továbbra is a Sigma-Team által támogatott hetedik érára vonatkozik. A képek meglehetősen furcsa világba kalauzolnak, elsőre egy klasszikus manga rajzfilm stílusát véltem felfedezni, de láthatóan a játékmenet viszont elég bonyolult stratégiára utal. 
Kattints a képre!