Flasht is lejátszik az új mobilböngésző

Vágólapra másolva!
Hamarosan finisbe ér a Skyfire fejlesztése, amely Flash tartalmak megjelenítésére is alkalmas, vagyis ugyanolyan webes multimédiás élményt biztosít mobilon, mint a PC.
Vágólapra másolva!

A Skyfire böngésző elsősorban Windows Mobile alapú készülékekre készült, de a fejlesztő elkészítette a Symbianes verziót is S60 platformra. Az Opera Minihez hasonlóan a program is tömöríti az oldalakat, így a mobiltelefon könnyedén megtudja nyitni azokat.

Az alkalmazás a Flash-en kívül képes Windows Media, Quick Time, Silverlight, és AJAX videók és tartalmak megjelenítésére is, így sokkal élvezhetőbbé teszi az internetezést, és a nagyobb oldalak is gond nélkül látogathatóak vele. A multimédiás pluginok elvileg ugyanúgy működnek majd a mobilos szoftverben, mint a PC-n, így a mobilos böngészési élmény már csak a képernyő mérete miatt tér majd el a "hagyományos", számítógépen való internetezéstől.

A Skyfire böngésző zártkörű bétatesztje már megkezdődött, jelenleg a fejlesztők a Symbian-verzióhoz toborozzák a tesztelőket. Ha az alkalmazás továbbjut ezen a fázison, akkor mindenki számára ingyen elérhető lesz.