Mark Zuckerberg nővére otthagyja a Facebookot

Vágólapra másolva!
Randi Zuckerberg hat éven át a Facebook marketingvezetőjeként dolgozott, és azért távozik a vállalattól, hogy saját közösségi vállalkozást indítson.
Vágólapra másolva!

Mark Zuckerberg 29 éves nővére hat évig töltötte be a Facebook marketingigazgatói tisztségét, pénteken azonban benyújtotta lemondását. Az öccse által alapított közösségi oldalt működtető társaság szóvivője a BBC-nek megerősítette Randi Zuckerberg távozásának tényét, azt azonban csupán annyival kommentálta, hogy a vállalat "hálás eddigi kiemelkedő szolgálataiért".

Randi Zuckerberg R to Z Media néven indít új vállalkozást, ennek honlapján azonban egy üdvözlésen kívül semmi konkrétum nem olvasható. A Facebook alapítójának nővére is csupán annyit közölt, hogy saját cége más vállalkozásoknak segédkezik majd abban, "hogy közösségibb módon működjenek".

A Facebook eddigi marketingvezetője szerint napjainkban nagyon izgalmas trendek alakítják át a médiát, ami ideális környezetet jelent egy olyan vállalkozásnak, amely ezekkel akar foglalkozni. Randi Zuckerberg új cége tevékenységének középpontjában áll majd a Facebook is - írja a BBC.