Egymillió forint a világ legdrágább fogkeféje

Reinast luxusfogkefe
Vágólapra másolva!
Nem motoros, viszont cserélhető a keféje, titánból van a nyele, és eleve német gyártmány.
Vágólapra másolva!

A Reinast márkanevű fogkefe a James Edition nevű, luxuscikkeket árusító online üzletben bukkant fel, ahol 3200 eurót, vagyis mintegy egymillió forintnak megfelelő összeget kérnek el érte.

Egy egész életre szól

A luxuskivitelű fogkefe nyele titánból készül, a gyártó promóciós videója szerint azért erre a fémre esett a választás, mert elegáns külseje mellett nagyon könnyű is, és négy különböző színben is elérhető. A kefe kipattintható, és cserélhető, a vásárlóknak félévente postáz öt darab új kefebetétet a gyártó.

A sörték alatti antibakteriális bevonat Forrás: Reinast

Alatta antibakteriális fémbevonat található, a gyártó szerint pedig masszív kivitelének köszönhetően a fogkefe gyakorlatilag egy egész életre szól. Azoknak a vásárlóknak, akik idegenkednek a fém tapintásától egy fogkefe esetében, színben illő külön tokot is gyártanak a fogkefékhez.

A gyártó szerint egy életig kitart Forrás: Reinast

Luxuskeféhez luxusfogkrémet

A méregdrága fogkeféről hírt adó Luxury Launches blog szerint egy másik cégtől luxuskategóriás fogkrémet is lehet vásárolni. A Theodent 300 márkájú fogkrémből egy tubus száz dollárba, vagyis 23 ezer forintba kerül. A gyártó honlapja szerint jelenleg ezer darab van belőle raktáron.

A Theodent luxusfogkrém Forrás: Theodent

A fluormentes fogkrém a gyártó honlapja szerint egy Rennou fantázianévre keresztelt, kakaóbabból készülő összetevőt tartalmaz: a gyártó által szabadalmaztatott anyag a fogzománc sérüléseinek regenerálását hivatott ellátni.

A fogkefe reklámvideója