Totális katasztrófa a megújult Skype?

skype chat csevegő
Radikálisan megújul a Skype kinézete, közösségi funkciókkal bővül a szolgáltatás
Vágólapra másolva!
Péntek óta szinte csak 1 csillagos értékleseket kap az androidos verzió.
Vágólapra másolva!

Néhány nappal ezelőtt a Microsoft bejelentette a Skype ráncfelvarrását, az új kiadás látszólag és főként a Snapchatet alapul véve részben közösségi hálózattá alakítaná a csevegőszolgáltatást. Pénteken megkezdődött az újratervezett program androidos változatának fokozatos elérhetővé tétele, mostanra ismeretlen, de látszólag jelentős mennyiségű felhasználó mobilján jelent meg.

Egyelőre nincsenek elájulva a felhasználók a vadiúj Skype-tól Forrás: Microsoft

Sajnos hírünk írásáig személyesen még nem sikerült kipróbálnunk a megújult alkalmazást, azonban egyre kevésbé várjuk a frissítés felbukkanását.

Péntek óta ellepték a csevegő termékoldalát az 1 csillagos értékelések, a jelek szerint

nagyon nem tetszik a felhasználóknak a Skype 8.0.

Az új verzióhoz írt visszajelzésekben a felhasználók számos különféle problémára panaszkodtak, például általánosságban véve bugos és lassú az egész program, gyorsan meríti az akkut, nehezebbé vált megtalálni a menüket és menüpontokat, túl nagyok a szövegdobozok, nem jelzi ki a partnerlistában a partnerek elérhetőségi állapotát.

Az androidos Skype-ot rendszeresen használók talán jobban teszik, ha átmenetileg kikapcsolják az alkalmazások automatikus frissítését a Play Áruház menüjében, és várnak néhány hetet az új verzióra való átállással.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!