Érdekes álláshirdetést adott fel a Naughty Dog

naughty dog the last of us part 2
The Last of Us Part II
Vágólapra másolva!
Szeretnénk hinni, hogy jöhet PC-re a The Last of Us Part II.
Vágólapra másolva!

Most már tényként kezelhető, hogy a jövőben a Sony az eddigieknél sokkal barátságosabb lesz a számítógépes játékosokkal szemben, a nem túlságosan távoli jövőben bejelentheti a jelenleg csak PlayStation 4-re elérhető Horizon: Zero Dawn még idén elérhetővé váló, windowsos portját is.

The Last of Us Part II Forrás: Naughty Dog

Ebben a helyzetben talán nem meglepő, hogy némi izgalmat okozott a Naughty Dog nemrég a LinkedInen feladott álláshirdetése, amelyben grafikai programozót keres a The Last of Us Part II csapatába.

A jelöltnek komoly tudással kell rendelkeznie az AMD és az NVIDIA grafikus architektúráiról, továbbá a DirectX 12 vagy a Vulkan grafikus programozási felületekről.

Mindez elég vékony reménysugár a számítógépes játékosok számára, hogy talán a platformjukra is megjelenhet a The Last of Us Part II, de természetesen a gamer körökben gyakori a szalmaszálakba való kapaszkodás. Érdemes kiemelni, hogy a konzolos játékokat is számítógépeken fejlesztik, így egyes fejlesztői eszközök elkészítéséhez is szükség van kimondottan PC-s szakértelemmel rendelkező programozókra.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!