Tisztán is telepíthető a tavaszi Windows 10

irodai munka office számítógép laptop notebook
A kép csak illusztráció
Vágólapra másolva!
Technikailag továbbra is előzetes kiadásról van szó.
Vágólapra másolva!

Olvasóink egy tábora valószínűleg hallott már róla, hogy a Windows 10 April 2020 Update már tavaly decemberben lényegében elkészült, azonban a Microsoft ettől a verziótól kezdve hónapokon át teszteli az óriásfrissítéseket a kiadásuk előtt. Ez remek hír a felhasználók számára, hiszen minden eddiginél csiszoltabb, hibamentesebb állapotban érkeznek majd meg a Windows 10 újabb és újabb verziói a számítógépeikre.

A kép csak illusztráció Forrás: Andrea Piacquadio / Pexels

A Microsoft most a kiadására készülve tisztán is telepíthetővé tette a Windows 10 April 2020 Update-et, az érdeklődők ezen az oldalon letölthetik az ISO-telepítőkészletét a pendrive-ról vagy DVD-ről való tiszta telepítéséhez. Magyar nyelven még nem installálható, a letöltők a 19041.84-es számú buildet kapják meg, szinte garantáltan ez a telepítőkészlet válik majd elérhetővé az óriásfrissítés stabil változatának a kiadásakor.

Az átlagos felhasználók számára nincs értelme türelmetlennek lenni, számukra azt javasoljuk, hogy várják meg a legújabb óriásfrissítés általános elérhetővé válását a telepítéssel. Az elmúlt néhány frissítéshez hasonlóan az April 2020 Update újdonságainak java is a motorháztető alatt található, a talán legfontosabb újítása, hogy újratelepítéskor letöltethető vele a saját telepítőkészlete az internetről.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!