Személyit kért egy kutyától a Facebook

Emily Doucet
Emily Doucet és Max
Vágólapra másolva!
Profilok helyett oldalakat kell létrehozni a kedvenceknek.
Vágólapra másolva!

Nem hallatlan a szentimentális állattartók körében, hogy közösségi médiás profilokat hoznak létre a kedvenceik nevében, bár mintha az elmúlt időszakban alábbhagyott volna ez a fajta időtöltés. Akármi is legyen a helyzet, a Facebook most közölte, hogy akik feltétlenül élni kívánnak a lehetőséggel, azok ne klasszikus felhasználói fiókokat hozzanak létre a kedvenceiknek.

Emily Doucet és Max Forrás: Emily Doucet / Twitter

A tanácsot a 33 éves Emily Doucet tolmácsolta a nagyközönség felé, aki még 2010-ben hozott létrehozott egy profilt a Max nevű kutyájának. Nemrég be kívánt lépni a fiókba, hogy átírja Max családnevét is az újdonsült férje nevére, azonban elfelejtette a jelszót, így megpróbált a Facebookon keresztül újból hozzáférést kérni a fiókhoz. A helyreállítási folyamat részeként a Facebook közölte, hogy be kell mutatnia Max személyi igazolványát vagy jogosítványát a fiók visszaszerzéséhez.

Ez megoldhatatlan kihívásnak bizonyult, bár kíváncsiak lennénk rá, hogy mit lépett volna az oltási könyvének beadására a Facebook.

A közösségi szolgáltatás szóvivője szerint klasszikus profilokkal kizárólag emberi fajhoz tartozók rendelkezhetnek. Aki a kedvencének szeretne dedikált felületet, az a saját felhasználói fiókján keresztül létrehozhat egy oldalt az állat számára: ez egyrészt nem ütközik a felhasználási feltételekbe, másrészt pedig így nem tudják elfelejteni az állat fiókjának a jelszavát.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!